Programiści Front-End mają za zadanie zaprojektować i zakodować stronę atrakcyjną wizualnie i łatwą w obsłudze dla użytkownika.
Kurs zakłada naukę tworzenia profesjonalnych aplikacji internetowych z wykorzystaniem aktualnych narzędzi, takich jak: HTML5, CSS3, Bootstrap 3 i 4, Javascript, jQuery, Angular.js, CMSy: Wordpress, Joomla i Prestashop. Naukę uzupelniają zagadnienia związane z projektowaniem, narzędzia developerskie oraz praca grupowa (wersjonowanie GIT oraz metodologia SCRUM).

Programiści front-end dbają, aby strona była czytelna i intuicyjna dla użytkowników na wszystkich dostępnych urządzeniach (komputer, tablet, telefon). Jeśli masz zmysł estetyczny, lubisz tworzyć rzeczy przyjemne dla oka, cechuje Cię kreatywność i dbałość o szczegóły – front-end jest dla Ciebie. Nie ma znaczenia, czym zajmowałeś się wcześniej i jakie masz wykształcenie. Przy odpowiednim zaangażowaniu w kurs możesz zmienić swoją drogę zawodową na lepszą.

Miejsca pracy
Dbamy o uniwersalność absolwentów, tak, aby odnaleźli się w agencji reklamowej, firmie softwarowej, korporacji lub jako freelancerzy. Na kujawsko-pomorskim rynku pracy w ciągu najbliższego roku prognozowany jest wzrost zatrudnienia. Kurs odpowiada na potrzebę lokalnego rynku pracy, co potwierdzają badania własne i Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Toruniu.
Opinie Uczestników
Zapisz się na kurs
Termin : -
Miejsce: Bydgoszcz
Liczba godzin: 200h + 40h
Tryb: -
Terminy Szkoleń: Front-end Developer
03-04.03.2018
17-18.03.2018
07-08.04.2018
21-22.04.2018
05-06.05.2018
26-27.05.2018
02-03.06.2018
16-17.06.2018
30.06-01.07.2018
14-15.07.2018
28-29.07.2018
11-21.08.2018
Koszt: 6000 zł / 25zł za godzinę
Pancetta chicken pork belly beef cow kielbasa fatback sirloin biltong andouille bacon. Sirloin beef tenderloin porchetta, jerky tri-tip andouille sausage landjaeger shank bresaola short ribs tongue meatloaf fatback. Kielbasa pancetta shoulder tri-tip pastrami filet mignon ham corned beef prosciutto doner beef ribs. Doner sausage ham hock, shoulder sirloin pancetta boudin filet mignon chuck. Meatball ham hock beef, filet mignon tri-tip andouille venison ground round chuck turducken drumstick.
Szczegółowe informacje
Płatność uiszczasz w 3 krokach:
500 zł przedpłata
2500 zł przed rozpoczęciem kursu
3000 zł w połowie kursu
Na liczbę godzin składa się 200h szkoleniowych + 40h pracy indywidualnej pod okiem trenera.